понедельник, 19 марта 2012 г.

Бережіть собори душ ваших

В нашому житті гріховні спокуси занадто часто полюють на наші душі. І інколи вони занадто сильно затягують свій зашморг на шиї, починаючи тягнути на дно.
В Біблії описано 7 смертельних гріхів, які кожен день спотворюють наші наміри і думки. Якщо брати в приклад сьогодення , то навіть інколи священнослужителі не без гріха.Часом навіть Посланців Божих компрометують диявольські витівки. Чи то погоня за грошима, які ніби-то ідуть на утримання храму, бо така воля Божа, отримати меценатські кошти, або черевоугіддя яке не дає покою навіть в час посту... А бувають і зовсім неприпустимі випадки, про які інколи страшно казати, бо саме ця неочікуваність дій - лякає. Чому люди вчиняють злочини і не каються? Що наштовхує на їх скоєння? На жаль існують багато факторів які впливають на наші дії, і в більшості випадків вони пропагують розбрат і занепад нашої особистості. Особливо не стійка до спокус Земних молодь. Впевнені що твердження: "в житті треба спробувати все" - вірне, вони починають сприймати буквально те, що чують або бачать. Саме від цього і виникають великі проблеми, які забруднюють душі. 
У своєму творі "Божественна комедія" Данте Алігетьї описує до дрібниць всі кола чистилища які має пройти душа щоб потрапити опісля в рай чи пекло. Це страшні муки які треба пройти душі щоб розплатитися за скоєне під час перебування в земному тілі перед Всевишнім. Але ось що мене здивувало, кажуть що діти які тільки покинули лоно матері - безгрішні, чому ж тоді перше коло чистилища відведене для померлих, нехрещених малюків? Невже те, що вони не встигли пізнати силу Духу Святого, є гріховним? Невже такий страшний первородний гріх? Та чи ж не з волі Божої вони, не встигнувши відчути всю насолоду від життя, знову помирають, повертаючись туди, звідки прийшли на нашу грішну Землю?

Ще довго можна говорити на цю тему, але мій висновок від того не зміниться: всі ми будемо очищатись, отож залишається лише оберігати свої душі від спокус протягом всього життя, щоб на суді Божому відведена вам кара була меншою за кару Понтій Пілата чи Брута.


1 комментарий:

  1. Служба фінансування Le_Meridian вийшла за рамки їхніх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував, щоб розширити свій аптечний бізнес. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями, з якими можна працювати. Email..lfdsloans@lemeridianfds.com Або lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ОтветитьУдалить